Thema: Evenementen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BurgGolf Haverleij Den Bosch: Netwerken tussen kastelen

Mei-Juni 2009

Ooit nagedacht om ontspannen en netwerken te combineren? BurgGolf Haverleij Den Bosch wel en biedt deze unieke combinatie aan op de prachtige 27 holes baan bij Engelen. Bedrijven kunnen hier tijdens het golfen de contacten met hun relaties onderhouden en ondertussen genieten van het fraai aangelegde landgoed omringd door kastelen.

Lees verder
Thumbnail

Maaspoort Sports & Events: Veelzijdigheid in het kwadraat

Mei-Juni 2009

De Harlem Globetrotters, Frans Bauer, het EK formatiedansen en de Rabobank hebben één ding gemeen: zij kozen voor Maaspoort Sports & Events als plaats van samenkomst. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Zien, proeven & ontmoeten

Mei-Juni 2009

Vorig jaar waren er 3300 aanmeldingen voor de bedrijvenavond. De organisatoren moesten zo’n 1000 geïnteresseerden teleurstellen; de Parade heeft namelijk haar logistieke beperkingen, althans als men rustig wil kunnen rondlopen en genieten van de tongstrelende gerechten. Vandaar dat dit jaar waarschijnlijk in een extra relatiemiddag wordt voorzien.

Lees verder
Thumbnail

Maaspoort Sports & Events: Eerst 'doen', dan drinken

Sept-Okt 2009

Tal van bedrijven deden reeds een beroep op Maaspoort Sports & Events (MSE) voor de organisatie van seminars, presentaties en congressen. Niet verwonderlijk, want zowel MSE als de accommodatie zelf getuigen van flexibiliteit, dynamiek en veelzijdigheid. Begin 2010 zijn de rollen omgedraaid: dan organiseert MSE - voorafgaand aan een BOB Borrel - zelf een congres.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Eerste vrouwelijke Bourgondiër van het jaar

Sept-Okt 2009

Er is gelachen, genoten en begroet. Er werd gegeten, gedronken en bewonderd. Ontmoetingen werden goede contacten en werden contracten. Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch 2009 werd mede dankzij 12 sponsoren, een 40-tal ‘vrienden’, 15 deelnemende restaurants en circa 15.000 bezoekers een geslaagd evenement!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven