< Terug naar alle leden

Michel van Kuringe

Directeur bij Vekopak

Stuur contactverzoek LinkedIn

Vekopak Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Verpakkingen, bij Vekopak maken we ze van vouwkarton. En dat sinds 1991. In dit jaar produceert Jan Verhoeven, geholpen door een Heidelberg sorkz 2-kleurenpers, degel, plakmachine en enkele enthousiaste collega's, de eerste Vekopak verpakkingen. In Oisterwijk wordt de basis gelegd voor een speler van formaat in de markt van massief-kartonnen verpakkingen.

Er is veel veranderd in meer 25 jaar. Maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Er werken nu bijna 70 mensen bij Vekopak. "Op maat gemaakt" heet tegenwoordig misschien "tailormade", maar elke verpakking is voor Vekopak nog steeds uniek. Wij leveren maatwerk, denken mee en out of the box. Vanuit de wensen van de klant lossen we samen, flexibel, snel en efficiënt het vraagstuk op.

Deze bedrijfsfilosfie staat aan de basis van het succes en wordt ook nu nog gehanteerd door de huidige directeuren Michel van Kuringe en Marco Ruiter. Iets wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. Ontwikkeling en productie: alles doen we in huis. Inmiddels is Tilburg thuis. In een prachtig pand vlakbij Westpoint heeft Vekopak 12.000 m2 om verder te groeien.


Contactgegevens
Beelaerts van Bloklandstraat 17
5042 PM Tilburg
T: 013-4657575
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000