< Terug naar alle leden

Stefan van den Nieuwenhof

Eigenaar bij Sanders Machinebouw

Stuur contactverzoek LinkedIn

Sanders Machinebouw Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

SANDERS MACHINEBOUW BV

Sanders Machinebouw bedenkt en bouwt unieke machines. Variërend van stand alone equipment tot complete systeemintegratie (al dan niet voorzien van robotica), maar altijd exact volgens uw wensen en eisen. Van MKB tot multinationals: onze opdrachtgevers vertrouwen op onze vakkennis, innovatiekracht en ervaring die wij in ruim vijftig jaar hebben opgebouwd. Toch kijken wij altijd vooruit, naar de slimste technologieën, de duurzaamste materialen en effectiefste oplossingen.

Ons team van ontwikkelaars, constructeurs en vakmensen werkt als een goed geoliede machine. Zonder uitzondering gedreven mensen, met verstand van zaken en hart voor het vak. Hun uitdaging is elke dag zorgen voor de beste oplossingen en innovaties, op maat bedacht en gemaakt voor u.

Dat werkt écht anders.

Sanders Machinebouw ontwikkelt en produceert al 50 jaar speciaalmachines en speciale apparatuur op klantspecificatie, mééstal in enkelstuks en in enkele gevallen in kleine series.

Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw productiewensen, vanaf het allereerste idee tot aan het moment dat de machine door uw medewerkers in uw productiestraat bediend wordt. Sanders Machinebouw maakt gebruik van de nieuwste technologieën om uw concurrentievoordeel te waarborgen.

Het resultaat voor u is een verbeterd rendement. Onze opdrachtgevers zijn (inter)nationaal gerenommeerde bedrijven.

Ontwerp, productie, onderdelenfabricage en assemblage vinden nagenoeg volledig plaats in eigen huis, gevolgd door installatie en eventuele nazorg bij de opdrachtgever.

De bewust gekozen kleinschaligheid garandeert slagvaardigheid, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en een goede contactuele verhouding met de opdrachtgever.

OTAALOPLOSSINGEN OF SPECIFIEKE WERKZAAMHEDEN
Vanaf ontwerp en productie tot en met inbedrijfstelling en service kunnen we uw machine turnkey opleveren.
We werken daarbij altijd met korte lijnen, strakke deadlines en heldere afspraken. Afhankelijk van uw vraag kunt u ons ook inschakelen op specifieke onderdelen: analyse van uw productieproces, product- of procesontwikkeling (samen met uw R&D-afdeling), of voor de uitvoering van de machinebouw.


Contactgegevens
Heidonk 5
5298 VM Liempde
T: 0411-631475
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1966
Vestigingen: -
Jaaromzet: -