< Terug naar alle leden

Luuk van den Berg

Eigenaar bij Dotcombusiness

Stuur contactverzoek LinkedIn

Dotcombusiness Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van kantoorautomatisering, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk. Daar de ondernemers alle tijd en ruimte moeten kunnen besteden aan hun core business neemt Dotcombusiness alle ict taken van u over.

Wij verzorgen het gehele traject van advisering tot aan invoering van een compleet nieuw netwerk. Daarbij nemen wij alle verantwoordelijkheid voor de werking en oplevering zoals vooraf besproken. Het inregelen van de rechtenstructuur, de beveiliging, het thuiswerken, snelle en draadloze internetverbindingen, monitoring, helpdesk en systeembeheer.

De meerwaarde van Dotcombusiness is dat wij in de schoenen van de klant gaan staan, vanuit die positie kunnen wij ons een beeld vormen van de organisatie. Dit maakt het mogelijk om vraag en aanbod feilloos op elkaar af te stemmen. Wij gaan voor lange termijn relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect en vertrouwen. Meedenken en maatwerk leveren zijn onze specialiteiten.


Contactgegevens
Euterpehof 16
5342 CW Oss
T: 0412-669500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -