< Terug naar alle leden

Covebo Tilburg - Waalwijk Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Bij Covebo staat de menselijke maat hoog in het vaandel en is alles ‘Gewoon Goed Geregeld’ voor klant, medewerker en intern personeel. Maar wat betekent dat voor jou als medewerker Om je een goed beeld te geven hebben we de voordelen van werken voor Covebo voor jullie kort samengevat. De beste ervaring is natuurlijk in de praktijk!

Wees jezelf bij Covebo
Bij ons is het heel normaal om in werkkleding op kantoor te komen. Klompen, werkschoenen of naaldhakken, ons maakt het niet uit. De koffie staat altijd voor je klaar! Daarnaast spreken wij mensen graag op de werkplek. Dit geeft ons een gevoel bij jou als medewerker en hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Niet om te checken of jij je werk goed uitvoert (ja oké, natuurlijk zien we graag vakmanschap!), waar het ons om gaat is hoe het jou bevalt en of de werkomstandigheden goed zijn.

Gewoon Goed Geregeld
Wij zorgen dat onze werknemers niets te kort komen. Per functie wordt bekeken wat er nodig is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Bij bepaalde functies verzorgen wij daarom de werkkleding en het gereedschap. Geen huis, tuin en keuken spullen, écht goed gereedschap waar je wat mee kan! Heb je geen eigen vervoer? Dan zorgen wij hiervoor in overleg met de opdrachtgever.

Wij spreken de taal van onze medewerkers
Wij hebben bewust een focus aangebracht in de profielen die wij bemiddelen. Op deze manier kunnen we ons écht verdiepen in het vak. Daarom kiezen wij er ook voor om intern mensen aan te nemen die ervaring hebben met de profielen die wij bemiddelen. Dat maakt het praten over je werk een stuk makkelijker. Onze focus:

- bouw
- techniek
- logistiek
- productie
- office

Dat betekent trouwens niet dat we je niet kunnen helpen aan werk buiten deze vakgebieden, maar door ons netwerk is de kans op slagen daar groter. Loopt je opdracht af, dan zorgen wij voor een nieuw project. Je hoeft echt niet thuis te zitten of te zoeken naar een nieuwe baan. Wij hebben een breed klantennetwerk in heel Nederland. Het moet gek lopen, willen we je niet iets nieuws aan kunnen bieden.


Contactgegevens
Zevenheuvelenweg 8
5048 AN Tilburg
T: 013-7620950
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: -
Jaaromzet: -