< Terug naar alle leden

Ruud Sleumer

Eigenaar bij Stream55
Mijn naam is Ruud Sleumer en ben eigenaar van Stream55. Ik werk als zelfstandig managementadviseur op de gebieden strategie, marketing en organisatieontwikkeling. Als onafhankelijk adviseur help ik bedrijven met het definiëren en implementeren van een heldere strategie, een duidelijke positionering van hun merk, en het afstemmen van de organisatie op de nieuwe strategie met als doel een beter rendement. Ik doe dit voor mijn klanten op interim basis, als projectbegeleiding/ implementatie of met het geven van advies Door mijn brede ervaring met zowel strategische vraagstukken, het herdefiniëren van een duidelijke merkstrategie en het ontwikkelen van een organisatie die is afgestemd op de huidige marktdynamieken onderken ik het belang van een klantgerichte organisatie en het positieve effect hiervan op het rendement van de organisatie. Interesse? In een vrijblijvend persoonlijk gesprek luister ik graag naar u en vertel ik u graag meer over mijzelf en mijn werkwijze. Stuur een bericht via LinkedIn, bel 0653415003, stuur me een email ruud@stream55.nl of vul het contactformulier in op mijn website www.stream55.nl

Stuur contactverzoek LinkedIn

Stream55 Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Ruud Sleumer, eigenaar van Stream55, een breed georiënteerd strategisch adviesbureau voor strategie en marketing vraagstukken. Altijd gericht op verbetering van het rendement van uw organisatie. Vanuit een breed perspectief benader ik de vraagstelling. Rendement is niet alleen meer winst. Rendement vertaalt zich ook door een betere klantbeleving en een betere interne organisatie. Verbetering van het rendement in zowel de “harde” maar ook de “zachte” kant van uw organisatie.

Afhankelijk van de vraag ga ik samen met u een plan van aanpak maken. Soms een kort traject, soms wat langer. Belangrijk is dat we de doelstelling helder krijgen en goed luisteren naar de achterliggende vraag om met oplossingen te komen die echt bijdragen aan het verbeteren van uw organisatie. Niets meer en niets minder.

U kunt mij inzetten voor advies, projectbegeleiding of als interim. Want uiteindelijk moet u kunnen blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.


Contactgegevens
Het Gewat 18
5258 KL Berlicum
T: 06-53415003
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -