< Terug naar alle leden

Johan Dortmans

Sales manager bij ILGE Subscription Management
Ik ben een ervaren Sales Manager en adviseer bedrijven en organisaties bij de overname van hun abonnementen van uitgevers. De vakinformatie van uitgevers bestaat uit o.a.: tijdschriften, kranten, boeken, vervolgwerken, losbladige uitgaven, portals, digitale abonnementen, netwerkversies. ILGE Subscription Management zorgt voor kostenbesparing, een uitgebreid actueel overzicht, het terugdringen facturenstroom van uitgevers en 24/7 alle management informatie via onze ILGE Portal®.. ILGE is uw partner voor abonnementenbeheer en aanschaf van alle boeken en studieboeken.

Stuur contactverzoek LinkedIn

ILGE Subscription Management Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

ILGE Subscription Management is de totaalleverancier en specialist in de zakelijke markt voor uw abonnementenbeheer en het leveren van alle (studie)boeken uit binnen- en buitenland.

ILGE Subscription Management helpt en ontzorgt bedrijven en organisaties bij de overname van hun abonnementenbeheer / vakinformatie van uitgevers. ILGE Subscription Management zorgt 24/7 voor een actueel managementoverzicht via ILGE Portal@, transparante administratie en facturatie van uw abonnementenbestand, prima ondersteuning en deskundig advies, zodat u binnen uw bedrijf of organisatie meer tijd vrij kunt maken voor uw kerntaken.


Contactgegevens
Spalkerweg 16 c
1096 BA Amsterdam
T: 020-6441842
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -