< Terug naar alle leden

Hans van de Wetering

Directeur bij Wetering
Hans begon zijn carrière op de laadschop en deed ervaring op in het veld. Al snel schopte hij het verder binnen het bedrijf. Na het halen van de benodigde papieren heeft hij bij Wetering, toentertijd nog een transportbedrijf, de grond-, weg- en waterbouwactiviteiten en kleihandel opgezet. Hans zorgt ervoor dat bedrijfsdisciplines elkaar aanvullen en versterken door het efficiënt inzetten van grondstoffen, materieel en personeel, met als doel om mooie projecten af te kunnen leveren en een gezond bedrijf neer te zetten voor de derde generatie die eraan komt.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Wetering Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Wetering is een multidisciplinaire speler in de grond-, weg-, en waterbouw, waarbij het onttrekken en terugplaatsen van grondstoffen een centrale rol speelt. Het realiseren van mooi werk is daarbij een familietraditie geworden die hoog in het vaandel staat.

Van idee tot ontwerp, van realisatie tot en met beheer

Het onderscheidende resultaat bereiken we door het zo hoogwaardig mogelijk inzetten van onze gespecialiseerde mensen, uitzonderlijk materieel en de belangrijkste grondstof: klei. Met samenwerking, inzet en betrokkenheid creëren we een absolute meerwaarde voor de opdrachtgever, mens, maatschappij en natuur. Door verschillende projecten en disciplines te combineren delen we kennis, versterken de projecten elkaar en werken we niet alleen uiterst efficiënt, maar maken we de cirkel rond. Grondstoffen vinden hun weg terug. Klei die we winnen door gebiedsinrichting vinden afzet in de dijkenbouw of binnen ons netwerk van kleigroeves. De stenen die worden gebakken vinden weer een weg binnen de infra-projecten. Werk met werk maken en grondstoffen hergebruiken is wat ons een unieke speler in de grondstoffenmarkt maakt. Door waar mogelijk in eigen beheer te werken is het hele traject kostenverlagend en kwaliteitverhogend. We staan voor pragmatische, innovatieve oplossingen om steeds opnieuw mooie projecten te kunnen realiseren: van idee tot ontwerp, van realisatie tot en met beheer.


Contactgegevens
Cereslaan-West 11
5384 VT Heesch
T: 0412-451368
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: -
Jaaromzet: -