< Terug naar alle leden

Edo Musters

Manager / Adviseur Accountancy & Bedrijfsadvies bij BDO Accountants & Adviseurs Den Bosch

Stuur contactverzoek LinkedIn Twitter

BDO Accountants & Adviseurs Den Bosch Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

's-Hertogenbosch is met ruim 150.000 inwoners één van de middelgrote steden van Nederland. Een stad waar het ondernemen hoog in het vaandel staat. En dat zorgt voor een positief economisch klimaat. BDO 's-Hertogenbosch vindt u aan de Magistratenlaan vlakbij het centraal station, goed bereikbaar en dichtbij onze relaties. Met specialisten in nagenoeg alle branches zijn wij hét fullservice-kantoor bij uitstek met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.

Nieuwe perspectieven
Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook steeds vernieuwen. Open staan voor verandering en met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke diensverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en nog succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

Onze professionals hebben een Bourgondisch Brabantse no-nonsense mentaliteit en vooral passie voor hun vak met een werkwijze die zich kenmerkt door een persoonlijke en pragmatische benadering. Maak vrijblijvend kennis met een van onze mensen. Zij vertellen u graag meer over BDO en onze aanpak in een persoonlijk gesprek.


Contactgegevens
Magistratenlaan 46
5223 MD 's-Hertogenbosch
T: 073-6405705
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1935
Vestigingen: 17
Jaaromzet: > €5.000.000