< Terug naar alle leden

Eric Vergeer

Duurzaam drugsdealer bij Ossenetwerken.nl
Wie een waarom heeft wil alleen de beste hoe! Succesvol gedrag veranderen door het belonen van goed gedrag. Negeren van gedrag zorgt ervoor dat het ongewenst gedrag uitsterft.

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook Twitter

Ossenetwerken.nl Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Innoveren in samenwerking en vitaliteit.

Rond 1750 begon de industriële revolutie in Engeland. Ambachten werden industrieën. Door de groei daalde de prijs van producten enorm waardoor steeds meer mensen zich deze konden veroorloven. Het betrof relatief snelle uitvindingen, ontwikkelingen en toepassing van nieuwe technieken.

Rond 1950 begon de digitale revolutie. De verandering van analoge, mechanische en elektronische naar digitale technologie. Met als grootste voordeel dat tegenwoordig alle informatie voor iedereen over de gehele wereld beschikbaar is. Deze revolutie is in onze ogen nog lang niet af. Er zijn een heleboel slechte processen geautomatiseerd waardoor er veel 'rommel in rommel uit' systemen zijn ontstaan. Hier is zeker nog een grote inhaalslag te plegen.

Wij voorzien de derde revolutie en dat is de mens revolutie. We beginnen langzamerhand eindelijk een klein beetje te begrijpen hoe het menselijk brein werkt. Mensen doen zaken met mensen. Het gedrag van mensen bepaald hun succes: business = behavior

Gezien de mens in onze visie centraal staat is onze missie dan ook dat wij de persoon helpen om optimaal in zijn kracht te staan. Gedrag van mensen wordt voornamelijk bepaald door de consequenties van dat gedrag. Belonen versterkt gedrag, straffen verminderd gedrag. Wij helpen mensen dan ook om het juiste gedrag te belonen, het ongewenste gedrag te negeren. Niet werken met vaagtaal als motivatie maar concreet meten of we gewenst gedrag zien in de juiste situatie. Simpel en doeltreffend.

Dit doen we vanuit meerdere disciplines:
* Talentale en fysieke vitaliteit
* Gedragsverandering
* Beauty & wellness
* Passende huisstijl en online vormgeving


Contactgegevens
Chopinlaan 12
5343 EM Oss
T: 0412-495136
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -