< Terug naar alle leden

Daniëlle van Bakel

Sportadviseur bij Scoren met Danielle van Bakel
Daniëlle van Bakel, aangenaam! Geboren en getogen in de Brainport Eindhoven Regio. Ik werk graag met en voor mensen. Integer, open en authentiek. Houd van uitdagingen, Brabantse gezelligheid en een gulle lach. Van creatief handelen en - een tikkie eigenwijs - de regie in eigen hand nemen. Plezier in wat ik doe staat daarbij voorop. Sport en reizen zijn mijn grote passies. Ik heb van jongs af aan de ambitie gehad om van sport mijn beroep te maken. Na mijn sportopleiding en sportcarrière op eredivisieniveau, heb ik in uiteenlopende functies voor de gemeentelijke overheid gewerkt. In Eindhoven stond ik met succes aan de basis van innovatieve sportprogramma’s en maatschappelijke initiatieven. Daarnaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, vooral op bestuurlijk niveau. Het is fijn voor anderen wat te kunnen betekenen en voor zwakkeren in de samenleving op te komen. Van reizen, de natuur en het ontmoeten van andere volkeren en culturen kan ik enorm genieten. Inmiddels staan meer dan 50 landen op mijn lijstje. Vooral mijn wereldreis en rondreizen door de USA, Canada en Alaska zijn onvergetelijk. In m'n vrije tijd ga ik graag fietsen en een terrasje pikken. In 2013 rolde mijn boek Mijn leven is een sportveld van de persen; een droom die uitkwam. Het is een openhartige biografie met een lach en een traan. Over mijn passies, de liefde, dromen waarmaken en de strijd tegen kanker. Over tegenslagen overwinnen en alles uit je leven halen. Hans van Breukelen schreef het voorwoord. Ik zet mijn boek bij diverse diensten in als inspiratie- en informatiebron. Mijn levensmotto is: geniet van het leven, elke minuut van de dag!

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook Twitter

Scoren met Danielle van Bakel Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

SPORTADVIES - TRAININGEN - COACHING - LEZINGEN

Heb je als manager van een gemeente (sport, sociaal domein) of bestuurder van een sportorganisatie een specifiek beleidsvraagstuk of probleem? Sportadvies, trainingen, coaching en lezingen zijn de diensten waarmee Scoren met Daniëlle van Bakel je kan helpen en ondersteunen. Ik ben inzetbaar als onafhankelijk sportadviseur, procesbegeleider of projectleider. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als het opstellen van een sportvisie, het begeleiden van het proces voor een lokaal sportakkoord (ik ben erkend sportformateur), het ontwikkelen van een vitale en leefbare wijk, het opzetten van nieuwe activiteitenprogramma's of het actualiseren van het verenigingsbeleid. Mijn specialisme: praktische denktank!

Verder coach ik medewerkers met het versterken van hun competenties, zodat ze zelfbewuster en meer betrokken bij de organisatie zijn. En hun talenten optimaal inzetten.
Met lezingen op maat kan ik de medewerkers en relaties van jouw organisatie inspireren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende thema's of zelf een onderwerp inbrengen. Bij deze activiteiten gebruik ik mijn boek Mijn leven is een sportveld als inspiratie- en informatiebron.

Welke dienst het meest geschikt is, hangt af van je specifieke vraag of problematiek. De diensten hoeven niet perse op zichzelf te staan, maar kunnen dankzij de inhoudelijke samenhang ook als 'combi-pakket' worden afgenomen. Dit versterkt het eindresultaat binnen je organisatie of het samenwerkingsverband met andere partijen.

Ik vind het super om mijn kennis en ervaring op het gebied van sport, projectcoördinatie, communicatie en gebiedsexpertise in te zetten voor een succesvol eindresultaat. Ik ga samen met je aan de slag; met passie en ambitie.

Voor nadere zakelijke informatie verwijs ik je naar mijn website of LinkedIn pagina. Nog beter: bel of mail me voor een intakegesprek (en koffie). Graag tot ziens!


Contactgegevens
Otter 5
5508 MK Veldhoven
T: 0642166640
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -